Ένα μικρό μπάνιο μπορεί μερικές φορές να γίνει πραγματικά ανυπόφορο. Οι περισσότεροι έχουμε στο μυαλό μας το μπάνιο, ως το μέρος του σπιτιού που μας προσφέρει χαλάρωση και αποφόρτιση. Άλλωστε είναι το πρώτο δωμάτιο που επισκέπτεσαι κάθε πρωί που ξυπνάς και το τελευταίο, πριν κοιμηθείς.

Θέλεις λοιπόν το μπάνιο σου να είναι όσο το δυνατόν πιο εύχρηστο, πρακτικό και τακτοποιημένο γίνεται. Τι κάνεις όμως στην περίπτωση που μπαίνεις στο μπάνιο σου και αντικρύζεις το απόλυτο χάος;
Παντού δεκάδες προϊόντα και είδη προσωπικής υγιεινής, πουθενά αρκετός χώρος για να τα οργανώσεις και κάπως έτσι, καταλήγεις να νιώθεις, σαν να είσαι ένας γίγαντας μέσα σε ένα κουκλόσπιτο.

Μην ανησυχείς όμως, γιατί υπάρχει η λύση στο πρόβλημά σου. Με 3 απλούς τρόπους, μπορείς όχι μόνο να αξιοποιήσεις καλύτερα τον χώρο του μπάνιου σου και να το κάνεις πολύ πιο λειτουργικό και πρακτικό, αλλά θα το ανανεώσεις και θα του δώσεις μια πολύ πιο ολοκληρωμένη και κομψή αισθητική.

Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να κάνεις, για να αναδείξεις το μικρό σου μπάνιο και να σταματήσεις να ντρέπεσαι κάθε φορά που σου ζητάει κάποιος καλεσμένος να το χρησιμοποιήσει.

1. Έπιπλα μπάνιου

Πρώτο και βασικό πράγμα που χρειάζεσαι είναι ένα έπιπλο μπάνιου. Τα έπιπλα μπάνιου παίζουν τεράστιο ρόλο στην συνολική εικόνα του μπάνιου σου και έρχονται σε μια τεράστια ποικιλία από υλικά, σχέδια και χρώματα, για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.
Τα έπιπλα μπάνιου μπορούν να είναι κλασσικά ή μοντέρνα , ανάλογα με το προσωπικό σου στυλ και αν θέλεις να παίξεις ακόμα πιο έξυπνα, μπορείς να τοποθετήσεις ένα έπιπλο μπάνιου, με βάση νιπτήρα. Έτσι έχεις ένα διακριτικό και όμορφο έπιπλο, ενώ παράλληλα μπορείς να κρατάς τα πράγματά σου τακτικά και οργανωμένα.

Τα έπιπλα μπάνιου μπορούν να δώσουν χρώμα και προσωπικότητα μέσα σε ένα μικρό μπάνιο και θα κάνουν θαύματα για τα σκόρπια αντικείμενα, που έχεις βαρεθεί να μην ξέρεις που να τα βάλεις.

2. Καθρέπτες μπάνιου


Το πρόβλημά σου είναι ότι έχεις ένα μικρό μπάνιο. Τι θέλουμε να πετύχουμε λοιπόν; Να δώσουμε την ψευδαίσθηση πως είναι μεγαλύτερο από την πραγματικότητα. Ένα φανταστικό τρικ που μπορείς να δοκιμάσεις για να πετύχεις αυτό τον στόχο, είναι οι καθρέπτες μπάνιου . Οι καθρέπτες προσθέτουν ένα βάθος και μια προοπτική σε έναν μικρό χώρο και μπορείς πολύ έξυπνα και απλά να τοποθετήσεις έναν καθρέπτη στον τοίχο σου.
Το μπάνιο σου όχι μόνο θα δείχνει μεγαλύτερο και πιο φωτεινό, αλλά θα έχεις επιτέλους και έναν κανονικό καθρέπτη για να περιποιείσαι τον εαυτό σου, χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις από το ένα δωμάτιο στο άλλο, για να κοιτάζεσαι.

3. Νιπτήρες μπάνιου


Να θυμάσαι πάντα πως ένα μικρό μπάνιο, καλό θα ήταν να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα αντικείμενα μέσα. Συνήθως τα μικρά μπάνια, καταλήγουν να δείχνουν ακόμα πιο ‘πνιγμένα’ και ασφυκτικά όταν έχουν πολλά ή μεγάλα αντικείμενα και είδη υγιεινής.
Εκεί λοιπόν είναι που πρέπει να εκμεταλλευτείς έξυπνα τον νιπτήρα του μπάνιου. Πλέον μπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία από νιπτήρες μπάνιου , που πρακτικά ικανοποιούν κάθε γούστο και κάθε απαίτηση. Τα υλικά, τα σχέδια, τα χρώματα και οι τύποι νιπτήρων είναι κυριολεκτικά αμέτρητα.

Για εσένα λοιπόν που έχεις ένα μικρό μπάνιο, καλό θα ήταν να μην βάλεις μέσα στον χώρο ογκώδεις νιπτήρες, γιατί καταλαμβάνουν άσκοπα χώρο και κλείνουν ολόκληρο το δωμάτιο. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να επιλέξεις νιπτήρες με κολώνα ή νιπτήρες με βάση, για να εξοικονομήσεις χώρο και να δώσεις παράλληλα, μια πολύ όμορφη πινελιά αισθητικής και design στην συνολική εικόνα του μπάνιου σου.

Στο κατάστημά μας θα ανακαλύψεις μια τεράστια ποικιλία από τα καλύτερα είδη μπάνιου, που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σου και θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη.