Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά, αλλά αυτό σου έχει δώσει την ιδανική αφορμή που έψαχνες, για να ανάψεις επιτέλους το τζάκι σου. Στα περισσότερα σπίτια, το τζάκι είναι ο πρωταγωνιστής του χώρου και αποτελεί από μόνο του ένα διακοσμητικό στολίδι.

Το τζάκι όμως, παρότι είναι υπέροχο για να κάθεσαι και να το χαζεύεις τις κρύες νύχτες, μαζί με μια ζεστή κούπα σοκολάτας και την αγαπημένη σου ταινία, σου δημιουργεί και μερικά προβλήματα, που θα ήθελες να αποφύγεις.
Ένα από αυτά είναι το πως θα αποθηκεύσεις τα καυσόξυλα που έχεις στοιβάξει στην γωνία του σπιτιού σου. Αυτή η εικόνα, όχι μόνο σου χαλάει την αισθητική του δωματίου, αλλά παράλληλα γεμίζει όλο τον χώρο με ξυλαράκια.

Η απάντηση στο πρόβλημά σου είναι απλή, κομψή και αριστουργηματική. Και ακούει στο όνομα ξυλιέρες τζακιού.

Οι ξυλιέρες τζακιού είναι ότι πιο όμορφο και καλαίσθητο θα μπορούσες να βάλεις δίπλα στο τζάκι σου για να ‘ζεστάνεις’ την συνολική εικόνα του και να λύσεις οριστικά το πρόβλημα της αποθήκευσης των καυσόξυλων.
Μιας και διανύουμε την περίοδο των γιορτών και θέλεις το σπίτι σου να είναι στα καλύτερά του, για να υποδεχθείς φίλους και οικογένεια και να περάσετε μαζί τα Χριστούγεννα και την παραμονή, αυτή είναι η ιδανική σου ευκαιρία για να επενδύσεις σε μια ξυλιέρα τζακιού.

Οι ξυλιέρες τζακιού έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά χρώματα, σχέδια και υλικά και μπορείς να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει στην δική σου αισθητική, και εναρμονίζεται με την συνολική διακόσμηση του σπιτιού σου.
Μπορεί να είσαι λάτρης του minimal και του απλού και να επιλέξεις μια μεταλλική ή σιδερένια ξυλιέρα σαν καλαθάκι. Αν τολμάς να βάλεις φαντασία και μια ιδιαίτερη πινελιά στον χώρο σου, τότε μπορείς να επιλέξεις μια πρωτότυπη ξυλιέρα, που θυμίζει σέλα.

Ή μπορεί να είσαι από αυτούς που αλλάζουν συχνά διακόσμηση μέσα στο σπίτι, οπότε σε αυτή την περίπτωση, η ιδανική επιλογή για σένα είναι μια ξυλιέρα με ροδάκια. Έτσι θα μπορείς να την μεταφέρεις εύκολα, όπου θέλεις.
Τέλος, για τους λάτρεις της πολυτέλειας, μια μεταλλική ανοξείδωτη ξυλιέρα ή μια ορειχάλκινη, θα δώσει αυτή την έξτρα λάμψη και την υψηλή αισθητική, που θα συνθέσει το τέλειο δωμάτιο με τζάκι.

Εξερεύνησε την τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ τζακιού που θα βρεις στο κατάστημά μας και επίλεξε αυτά που ανταποκρίνεται στο προσωπικό σου στυλ και στις ανάγκες σου.
Τώρα το τζάκι σου είναι σίγουρο πως θα κλέψει την παράσταση.