Αριστοκρατικό μπάνιο: 3 είδη υγιεινής που θα αναβαθμίσουν το χώρο σου

Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο προσωπικούς και ιδιωτικούς χώρους του σπιτιού σας. Εκεί λαμβάνει χώρα το μεγαλύτερο μέρος της ρουτίνας περιποίησης του εαυτού σας - από μάσκες προσώπου έως ζεστά αφρόλουτρα. Γι' αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δημιουργήσετε στο μπάνιο σας έναν χώρο στον οποίο πραγματικά απολαμβάνετε να περνάτε χρόνο. Και η ανανέωση φυσικά ξεκινάει από τα σωστά επιλεγμένα, πρακτικά και μοντέρνα είδη υγιεινής, όπως καμπίνες μπάνιου και κρεμαστές λεκάνες που κυριολεκτικά θα αναβαθμίσουν το χώρο σου.

Με μια μακρά λίστα πλεονεκτημάτων η ανακαίνιση του μπάνιου, μπορεί να είναι μια συναρπαστική στιγμή για εσάς και το σπίτι σας! Είστε έτοιμοι να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ένα δωμάτιο που θα είστε περήφανοι να δείξετε στους καλεσμένους σας και θα σας βοηθήσει να απολαμβάνετε την καθημερινότητά σας περισσότερο από ποτέ;

Δες στη συνέχεια 4+1 έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα και τα 3 πιο σημαντικά είδη υγιεινής που δεν θα πρέπει να λείπουν από το νέο σου μπάνιο

 

Το χρώμα κάνει τη διαφορά

Είτε θέλετε το δικό σας μπάνιο να μοιάζει με ένα χαλαρωτικό σπα είτε ένα πολύχρωμο παστελ δωμάτιο που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες, η μεταμόρφωση του μπάνιου ξεκινάει με τον ισχυρό συνδυασμό από σωστά χρώματα και μοτίβα σε πλακάκια. Σημαντικό όμως είναι πρωτίστως να επιλέξετε την γενική απόχρωση που θέλετε για το χώρο, ώστε να συνδυάσετε ανάλογα και τα είδη υγιεινής στην επόμενη φάση. Τα τρία πιο δημοφιλή χρώματα για σύγχρονα μπάνια είναι:

  • Ουδέτερο Υπόλευκο: Προσφέροντας ευελιξία και κομψότητα, τα υπόλευκα χρώματα είναι μια κλασική επιλογή για μπάνια. Αν σας αρέσει να αλλάζετε τη διακόσμησή σας εποχιακά, δοκιμάστε ένα ουδέτερο ή λευκό χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα για να λειτουργήσει ως κενός καμβάς.
  • Χαλαρωτικό Πράσινο ή γαλάζιο: Τα παλ πράσινα και γαλάζια είναι απίστευτα χαλαρωτικά ως αποχρώσεις στο μπάνιο, φέρνοντας γαλήνη εμπνευσμένη από τη φύση στο χώρο.
  • Παστέλ ροζ ή σομόν: Το σομόν και οι παστέλ ροζ αποχρώσεις προσδίδουν ζεστασιά σε κάθε χώρο. Δοκιμάστε να αναμίξετε απαλές αποχρώσεις του ροζ με ένα μονόχρωμο συνδυασμό χρωμάτων στα πλακάκια μπάνιου για ένα απαλό και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

 

 

Ντουζ στη βιτρίνα

Από τις σημαντικότερες προσθήκες – αναβαθμίσεις για να εκσυγχρονίσετε το μπάνιο σας, είναι οι καμπίνες μπάνιου, τα πολυτελή πλαίσια που ανεβάζουν τον χώρο του μπάνιου σας σε άλλο επίπεδο. Φανταστείτε να μπαίνετε σε μια καμπίνα που σας περιβάλλει με υδρομασάζ, χρωμοθεραπεία και ήχους της φύσης. Δεν είναι απλά ένα ντους, είναι μια περιπέτεια χαλάρωσης! Και μην ανησυχείτε για τον χώρο. Οι σύγχρονες καμπίνες μπάνιου είναι σχεδιασμένες να ταιριάζουν σε κάθε στυλ και διάσταση, από το μικροσκοπικό διαμέρισμα μέχρι το μεγαλύτερο μπάνιο του σπιτιού. Είναι η τέλεια αφορμή να κάνετε το μπάνιο σας να μοιάζει με ένα προσωπικό σπα, όπου κάθε λεπτό είναι μια απόλαυση.

Φυσικά η επιλογή σε καμπίνες μπάνιου έχει και μεγάλο εύρος επιλογών. Μοντέρνες καμπίνες ντουζιέρας, πόρτες καμπίνες ντουζιέρας τοίχο – τοίχο, καμπίνες μπανιέρας αλλά και σετ καμπίνες με μπανιέρα και καμπίνες με ντουζιέρα, εξασφαλίζουν ότι το πάτωμα θα είναι στεγνό και το μπάνιο σας χαλαρωτικό.

 

Αιωρούμενη Αίσθηση Κομψότητας

Επόμενο must στην αναβάθμιση του μπάνιου σας είναι οι κρεμαστές λεκάνες, γνωστές και ως «γιαπωνέζικες» που στηρίζονται στον τοίχο από τις σωληνώσεις, αφήνοντας κενό στο πάτωμα ώστε να μπορεί να περάσει η σκούπα και να γίνεται η καθαριότητα ακόμα πιο εύκολη.

Οι κρεμαστές λεκάνες δεν έχουν εμφανές καζανάκι ή εκτεθειμένες σωληνώσεις, κι έτσι αφήνουν ελάχιστο χώρο για τη συσσώρευση μικροβίων ή σκόνης και επιπλέον καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο στο μπάνιο σας. Επιπλέον, σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι επιτοίχιες κρεμαστές λεκάνες μπορούν να αντέξουν βάρος έως και 400 κιλών - το οποίο ισοδυναμεί με μια πλήρως αναπτυγμένη πολική αρκούδα.

Αν λοιπόν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομψό και εκλεπτυσμένο design στο μπάνιο σας, οι κρεμαστές λεκάνες είναι mυst εξασφαλίζοντας μία μοντέρνα αλλά και λειτουργική λύση για κάθε μπάνιο, ενώ διατίθενται σε ολοκληρωμένη γκάμα στυλ από στρογγυλεμένες έως ορθογώνιες – με επιλογές για κάθε στυλ και βαλάντιο.

 

Πρωινή φρεσκάδα με αμέτρητες επιλογές

Οι νιπτήρες μπάνιου είναι από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα είδη υγιεινής στο χώρο μας και η επιλογή τους παίζει κρίσιμο ρόλο, όχι μόνο στην αισθητική, αλλά και στην λειτουργικότητα του μπάνιου. Ευτυχώς οι σύγχρονες λύσεις παρέχουν αμέτρητες επιλογές για να συνδυάσετε και να δημιουργήσετε το τέλειο αποτέλεσμα όπως το ονειρεύεστε.

Αγαπάμε ιδιαίτερα τους νιπτήρες μπάνιου που είναι επιτοίχιοι, ιδανικοί για μικρά μπάνια με περιορισμένο χώρο, ή για το wc των επισκεπτων, συνδυάζονται επίσης τέλεια με τις κρεμαστές λεκάνες δίνοντας στο χώρο ένα φουτουριστικό αποτέλεσμα.

Ένα ακόμη κλασικό αγαπημένο στυλ είναι οι νιπτήρες μπάνιου που είναι υποκαθήμενοι, που δεν χαλάνε την ομοιομορφία του πάγκου στο μπάνιο σας και εξασφαλίζουν ευκολότερο καθάρισμα και μεγαλύτερη επιφάνεια χρήσης στο χώρο.

 

Έξυπνες Λύσεις Αποθήκευσης: Το Κλειδί της αρμονίας

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, είναι οι έξυπνες λύσεις αποθήκευσης που μπορούν να μεταμορφώσουν οποιοδήποτε μπάνιο από ένα χάος σε έναν καλά οργανωμένο παράδεισο. Ξεχάστε τα παλιά σας ντουλάπια και αγκαλιάστε τις καινοτόμες λύσεις που σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε τα πάντα, από τις πετσέτες μέχρι τα αγαπημένα σας προϊόντα υγιεινής, με στυλ και αποτελεσματικότητα.

Τα νέα μοντέρνα έπιπλα μπάνιου, ειδικά τα εντοιχισμένα, είναι η τέλεια λύση για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στην αισθητική σας. Είτε πρόκειται για ενσωματωμένα ντουλάπια, είτε για κρεμαστά ράφια, οι επιλογές είναι αμέτρητες και εγγυημένα θα βρείτε κάτι που ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας προσωπικό στυλ.

Μην το σκέφτεστε άλλο λοιπόν. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε το μπάνιο που ονειρεύεστε. Επιλέξτε χρώμα και επενδύστε στα τρία πιο σημαντικά είδη υγιεινής που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας και θα τον μεταμορφώσουν σε έναν πραγματικό προορισμό χαλάρωσης. Με τα κατάλληλα πλακάκια, τις καμπίνες μπάνιου, τις κρεμαστές λεκάνες, τους νιπτήρες και τις έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, το μπάνιο σας θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα TS Deco θα βρείτε αυτά και ακόμη περισσότερα είδη υγιεινής, πλακάκια και έπιπλα μπάνιου σε συμφέρουσες τιμές, για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας σπα στο σπίτι, εύκολα και οικονομικά.